Alles makelaar

Welke vloer voegt waarde toe aan je woning?

Geplaatst op

Er zijn een aantal zaken die we kunnen beredeneren wanneer het gaat over waardetoevoeging aan de koopwoning. In deze blog gaan we dat ook zeer zeker doen; we gaan dit koppelen aan de meest geschikte keuze als het gaat over de vloer in je woning. Met andere woorden, de vraag staat centraal: welke vloer voegt nu werkelijk waarde toe aan je woning? Handig om te weten toch bijvoorbeeld wanneer je op een gegeven moment je woning gaat verkopen. Lees snel verder in deze blog hoe het zit.

Wat is de waarde van een gietvloer?

Het begrip van waarde is natuurlijk zeer breed; het kan onder andere gaan om economische  of gebruikswaarde. Wij denken dat gietvloeren door hun voordelen beide aspecten dekken. Het is goed om te weten dat een gietvloer een zekere waarde aan je woning toevoegt, dit is bijvoorbeeld erg belangrijk om te weten wanneer je op een dag besluit dat je wilt verhuizen en je koopwoning daarom wilt verkopen. Een gietvloer is natuurlijk een ietwat permanente toevoeging aan je woonkamer en dat maakt dan ook dat het bijvoorbeeld veel waardevaster is dan een laminaatvloer. 

Daarnaast is het ook zo dat de slijtvastheid van deze vloer en de uitstraling bijzonder luxe is. Verder is de gietvloer ook erg prettig om in de woonkamer te hebben liggen, je kunt deze namelijk makkelijk schoonmaken en het ziet er fantastisch uit. Dit laatste is dus ook waarde die je toevoegt; woonwaarde zou je kunnen zeggen.

Zo alles bij elkaar gerekend, maakt het dus dat de keuze voor een gietvloer in je woning bijzonder slim is.

Meer voordelen van de gietvloer

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te noemen die komen met een gietvloer. Zo zijn ze bijzonder gemakkelijk schoon te maken en komen ze in alle verschillende kleuren die je maar kunt verzinnen. Op deze manier is het wel heel eenvoudig om de vloer en jouw idee van hoe je ideale woonkamer eruit ziet samen te brengen. Omdat de vloer zo gemakkelijk schoon te maken is, is dit weer heel erg voordelig als je bijvoorbeeld kinderen hebt die natuurlijk vaak op de grond spelen. Daarnaast is het zo dat wanneer je een kinderkamer wilt maken, waarin roze de favoriete kleur in het palet is, dat het dan mogelijk is om een kleur te voor de gietvloer kiezen die past bij dit design.

Gerelateerde berichten

Over ons

Allesmakelaar.nl is dé plek om te check hoe het werkt met kopen en verkopen van huizen.

Contactgegevens

Via info @ allesmakelaar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden