Partners

Verhuisbedrijf Rotterdam

Als je een huis bij ons heb gekocht, dan kan de verhuizing beginnen. Een verhuisbedrijf Rotterdam helpt je graag bij het verhuizen van al jouw spullen.

inboedelverzekeringen vergelijken

Rietdekker

Voor het maken, repareren en onderhouden van uw rieten dak kunt u terecht bij rietdekker De Rietdekkerij. Bereken uw prijs op de website of bekijk de mogelijkheden voor uw dak.

makelaars joure

Opzoek naar een makelaar die uw huis verkoopt?

Verkoopmakelaar Eindhoven Helpt u van A tot Z met het verkopen van uw woning.

Nieuwe vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je nieuwe woning? Kijk dan op de website van Vleugelvloeren.

Beryl House

Als je een nieuwe woning hebt gekocht, dan is het goed mogelijk dat je hier een en ander aan wil veranderen. Ben je op zoek naar een goede leverancier van dakpannen en dergelijke? Kijk dan op de website van Berryl House

Een nieuwe woning laten stucen

Bij een nieuwe woning hoort natuurlijk een strakke wand en plafondafwerking. De stucadoor uit Lelystad zorgt voor een piekfijne aflevering van de woning. Glad stucwerk en een mooie afwerking met latex zorgen voor een prachtig resultaat.

Waarom moet je kiezen voor telescoopstelen?

Bij het schoonmaken van je ramen, kom je niet altijd bij de hoogste ramen. Daarvoor kan een telescoopsteel de oplossing bieden.

Oudshoorn en van Egmond: zonwerkingen

Zonweringen en andere toevoegingen voor je ramen zijn ook zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe woning. Wij adviseren je om te kijken naar het aanbod van Oudshoorn en Van Egmond. Kijk op hun website voor hun aanbod voor onder andere horren, knikarmschermen en andere zonwering.

Winkeltips voor je nieuwe interieur

Wil je graag een beetje kunnen besparen op het interieur van je nieuwe woning? Overweeg dan om eens langs te gaan bij electrowitgoedoutlet.nl. In deze outlet kun je voor een erg schappelijke prijs allerlei apparatuur van goede kwaliteit aanschaffen!

Pin It on Pinterest