Alles makelaar

Een huis verhuren aan expats, hoe doe je dat?

Geplaatst op

Ben je van plan om een woning te verhuren? Dan zijn expats een uitstekende doelgroep. Expats verdienen vaak een hoog inkomen en zoeken vaak naar een woning die ze kunnen huren tijdens hun verblijf in Nederland. Expats zijn vaak ook alleen en gaan over het algemeen relatief goed met hun huurwoning om. Genoeg redenen dus om je tot expats te richten als jij je woning verhuren wilt! Alleen is jouw woning ook interessant voor deze doelgroep?

Het liefst een gemeubileerde woning

Expats huren het liefst een gemeubileerde woning. Als je voor een korte periode in een ander land bent ga je immers niet allerlei meubels kopen. Daarnaast krijgt een moderne inrichting meestal de voorkeur. Ga dus eens naar Haagsbeddenbedrijf.nl en bestel daar een mooi bed. Bij Haagsbeddenbedrijf.nl heeft men namelijk veel prachtige bedden. Zodra je eenmaal een mooi bed hebt besteld, dan wordt het tijd om ook de rest van de woning op te knappen. Als je een mooie en moderne woning hebt, dan is de woning vast en zeker interessant voor expats. Mits de woning ook niet te ver van de grote steden en/of het openbaar vervoer vandaan zitten.

Zorg dat je woning ook onder de aandacht gebracht wordt

Belangrijk is ook dat je woning onder de aandacht gebracht wordt als je een woning wilt verhuren aan expats. Hiervoor kun je een verhuurmakelaar inschakelen. De verhuurmakelaar zal alles mooi op de foto zetten, dus ook het bed van Haagsbeddenbedrijf.nl. Hierna plaatst een makelaar jouw woning op verschillende woningplatforms, waardoor ook expats je woning snel weten te vinden.

Een gemeubileerde woning is voor meer mensen interessant

Ook als je jouw woning niet aan expats wilt verhuren, kan het interessant zijn om voor een gemeubileerde woning te gaan. Er zijn veel mensen die het prettig vinden om een woning inclusief meubels te huren. Zo hebben zijn namelijk geen omkijken naar het inrichten van de woning. Het is dus zeker geen gek idee om de woning die je verhuren wilt eerst eens mooi in te richten. Zo kun je de woning voor een hoger bedrag verhuren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Allesmakelaar.nl is dé plek om te check hoe het werkt met kopen en verkopen van huizen.

Contactgegevens

Via info @ allesmakelaar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden